Zumba

Kaikki aikuisten tunnit löytyvät AIKUISTEN LIIKUNTA

AIKATAULUT löytyvät täältä.

www.zumba.com

Zumba on mahtava laji!

Jos nautit hyvästä musiikista ja pidät tanssimisesta niin Zumba on mahtava tapa saada syke ylös ja hirvittävä hiki pintaan! Zumbatunnilla askelten on tarkoitus olla yksinkertaisia ja musiikkiin sopivia, sellaisia josta tulee hyvä fiilis eikä tarvitse miettiä liikoja (toki pienet haasteet aina välillä maustavat tekemistä sopivasti). Musiikki on lattaripainoteista mutta mukaan mahtuu myös radiohittejä ja rytmejä ympäri maailman.

ZumbaGold on tavallista Zumbatunnista hieman kevennetty versio eli tunnilta on karsittu pois nopeimmat askeleet, hypyt ja pyörähdykset. Tunnilla tulevat tutuksi latinorytmit merenque, salsa, cumbia, quebradita, cha cha, tango, flamenco sekä vaikkapa belly dance, country, riverdance ja polkka. ZumbaGold tunnilla samat kappaleet säilyvät ohjelmassa pitkiä jaksoja jolloin askeleet tulevat kävijöille tutuiksi. ZumbaGold tunnilla ehtii nauttia eri tanssityylien ja -rytmien tunnelmasta!

ZumbaToning on Zumban lihaskuntotunti jossa on mukana pienet käsipainot (0,5-2kg). Tunti haastaa kroppaa mahtavan monipuolisesti ja tunnin jälkeen olet litimärkä hiestä ja tiedät tehneesi jotain erilaista. Tunnilla ei mennä lattiatasolle vaan kaikki liikkeet tehdään ylhäällä. Tunti ei ole tempoltaan ja askelsarjoiltaan niin nopea kuin tavallinen Zumbatunti mutta haastetta tunnilta löytyy, kannattaa tulla testaamaan!

Kesällä puistozumbaa kaupunginlahden rannalla. IHANAA!