Liikunta ja hyvinvointi Oy Elleni eli Johanna Harikkala-Nurmi.

Olen kalantilainen (nykyisin Uudessakaupungissa asuva) yrittäjä. Aloitin satujumpan ohjaamisen serkkuni kanssa Kalannin naisvoimistelijoissa 12 vuotiaana ja jäin koukkuun. Nyt 30 vuotta myöhemmin elän unelmaani ja harrastan työkseni.

Lapsena ja nuorena olen harrastanut monipuolisesti musiikkia ja liikuntaa. Ylpein saavutukseni urheilijana on 13-vuotiaana saavuttamani suomen mestaruus yleisurheilun moniottelussa.
Lajeja ja harrastuksia oli paljon. Kalannin Naisvoimistelijat vei voiton.
Lukioiässä ohjasin satujumpan lisäksi jo tyttöjen ja naisten ryhmiä. Lukion jälkeen halusin jatkaa varhaiskasvatuksen opintoihin ja suuntasin Kajaaniin opiskelemaan kasvatustiedettä.

Minusta tuli kasvatustieteiden erityisesti varhaiskasvatuksen maisteri ja sainpa samalla myös yleisen opettajapätevyyden ja hyvät opinnot myös psykologiaa. Olen valmistumiseni jälkeen työskennellyt eskarin- ja alakoulun opettajana ja yläkoulussa liikunnan- sekä terveystiedonopettajana. Lisäksi olen toiminut mm. varhaiskasvatuksen luento-opettajana ammattikoulussa. Ryhmäliikuntatunteja en ole koskaan jättänyt vaan aina on ollut pakko saada ohjata jotakin - 30 vuotta!

Minulla on mies ja kolme lasta, Emilia (-04), Eemeli (-06) ja Eevertti (-09), harrastan omaksi ilokseni laulamista ja kitaran ja pianon soittoa sekä kutomista ja virkkaamista.

Olen kouluttautunut liikunnan ja hyvinvoinnin puolella KM tutkintoni lisäksi paljon ja monipuolisesti:

  • Satuvoimistelun ohjaaja, Liikuntaleikkikouluohjaaja, Jumppasirkusohjaaja, lasten voimistelunohjaaja, Perheliikuntaohjaajakouluttaja, uimaopettajan peruskurssi, musiikkiliikunta, psykomotoriset liikuntamenetelmät, Mix-treeni
  • Kuntosaliohjaaja, kahvakuulaohjaaja
  • Aikuisten ryhmäliikunnanohjaaja, aerobic-ohjaaja, Zumba-ohjaaja (ZumbaGold, ZumbaToning, ZumbaKids, ZumbaSentao, AquaZumba, ZumbaGoldToning, Core, Strong by Zumba), BailamamaWoman-, Bailamama9Months-, ja BailamamaBaby-ohjaaja, LAVIS-lavatanssijumppaohjaaja, Piloxing Knockout-, Piloxing SSP-, POUND ohjaaja, TAPfit-ohjaaja
  • Pilates-ohjaaja (YLab), Pilates -ohjaaja (PilatesHealth), Spirals-ohjaaja, Fysiobalance-ohjaaja, power pilates, pilates-tekniikka, anatomian perusteet, feldenkrais-menetelmän perusteet, flowgymnastics, Method Putkisto -syvävenyttelyn perusteet, Yleisten sairauksien huomioiminen pilatesohjauksessa, Explore fascia, foamroller, FasciaTraining, Vatsalihasten erkauma ja sonopalpaatio, Hypopressive-perusteet, ProTraining, Footbic ohjaaja, Footmap, ProMethod- ja PowerMethod valmentaja, NHA:n FPS Alaraaja, -Hartiarengas, -Keskivartalo koulutukset sekä Luurankolihasten anatomia, MedikaNOVA Refleksologia (Vyöhyketerapia) taso 1
  • Ravinto-ohjaaja ja -valmentaja (Trainer4You)