STRONG on musiikkiin pohjautuva HIIT-treeni. Strong tunnilla ei tanssita lainkaan vaan tunti on intervallitreeni, jossa vaihtelevat sykkeennosto- sekä lihaskunto- osuudet. Strong tunti on monipuolinen kokonaisuus punnerruksia, kyykkyjä, hyppyjä, tasapainoa, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. Tunti sisältää alkulämmittelyn, kolme erilaisesta intervallikokonaisuutta sekä lattialla tehtävän lihaskunto-osuuden ja loppuverryttelyn.

STRONGin erottaa muista samanlaisista tuntikonsepteista musiikki! Strong tuntien musiikki on suunniteltu jokaista tuntia ja liikettä varten, tukemaan ja tuomaan liikkeisiin lisää tehoa ja fiilistä.


STRONG on mahtava tunti.
Tuntikokonaisuus on suunniteltu kaiken tasoisille ja ikäisille liikkujille haastamaan ja tuomaan hyvää oloa. Liikkeistä on mahdollisuus tehdä kolme erilaista versio oman kunto- ja taitotason mukaan; low, basic tai max.

Kauden edetessä huomaat kuinka oma kunto paranee! Jaksat kauemmin ja vahvemmin!

Ellenistä löytyy kaksi STRONG tuntia viikossa. Tiistaisin klo 19-19.45 STRONG45 ja perjantaisin klo 17-18 STRONG60 eli tiistain tunti on 15 minuuttia lyhyempi eli tiistaisin ollaan 15 minuuttia tehokkaampia!