Strong BZ

Strong by Zumba on Zumban HIIT-treeni. Strong tunnilla ei tanssita lainkaan vaan tunti on intervallitreeni, jossa vaihtelevat sykkeennosto- sekä lihaskunto- osuudet. Strong tunti on monipuolinen kokonaisuus punnerruksia, kyykkyjä, hyppyjä, tasapainoa, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. Tunti sisältää alkulämmittelyn, kolme erilaisesta intervallikokonaisuutta sekä lattialla tehtävän lihaskunto-osuuden ja loppuverryttelyn.

Strong by Zumban erottaa muista samanlaisista tuntikonsepteista musiikki! Strong tuntien musiikki on suunniteltu jokaista tuntia ja liikettä varten, tukemaan ja tuomaan liikkeisiin lisää tehoa ja fiilistä.


Strong by Zumba on mahtava tunti.
Tuntikokonaisuus on suunniteltu kaiken tasoisille ja ikäisille liikkujille haastamaan ja tuomaan hyvää oloa. Liikkeistä on mahdollisuus tehdä myös kevyempi tai haastavampi versio oman kunto- ja taitotason mukaan.

Kauden edetessä huomaat kuinka oma kunto paranee! Jaksat kauemmin ja vahvemmin!

Ellenissä on kaudella 19-20 kaksi Strong tuntia viikossa. Tiistaisin Strong45 ja perjantaisin Strong60 eli tiistain tunti on 15 minuuttia lyhyempi, joka tarkoittaa, että silloin ollaan 15 minuuttia tehokkaampia!