ProMethod

Mitä on ProMethod?

ProMethod valmentaja huomioi tuki- ja liikuntaelinterveyden kokonaisvaltaisesti. Valmennuksen tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, korjata puolieroja ja poistaa häiritseviä kipuja ja oireita sekä ehkäistä rasitusvammoja. ProMethod -konsepti on syntynyt tarpeesta koota luotettava testipatteristo, jolla selvitetään mistä liikkumista ja jaksamista haittaavat oireet johtuvat niin työssä kuin vapaa-ajalla. Ilman lihasten syvää tukea ja riittävää liikkuvuutta kuntosali- tai lajiharjoittelu, puhumattakaan tavallisesta työnteosta, ei ole tehokasta ja turvallista. Kun häiritsevät oireet lievittyvät ja keho toimii paremmin, on siirtyminen ryhmäliikuntaan tai itsenäiseen harjoitteluun luontevaa.

ProMethot valmennukseen kuuluu alkukysely sekä kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testaus. Testien perusteella tehdään harjoitusohjelma heikkouksien kehittämiseksi ja lisäksi ohjataan alkulämmittely- ja kehonhuolto-ohjelmat. ProMethod tarjoaa harjoittelun tueksi toiminnallisia, aktivoivia, liikkuvuutta ja hallintaa parantavia harjoitteita.

ProMe- valmentaja rakentaa testien perusteella yksilöllisen, ongelmia korjaavan harjoitusohjelman muun harjoittelun tueksi ja ohelle. ProMe- valmentaja huomioi kehon myofaskiaaliset jatkumot, aiemmat vammat ja vaivat sekä tämänhetkiset oireet. Ideologian ydin ProMe-konseptissa on dynaaminen syvä tuki. Niin urheilussa kuin arkielämässä nivelemme tarvitsevat syvä tuen ja täyden liikeradan liikkuessamme.Valmentajalla on käytössään digitaalinen liikepankki, jolla ohjelmia voi rakentaa ja lähettää asiakkaalle. Harjoitteemme ovat dynaamisia, kehon ja nivelten kannattelua tukevia ja urheilua sekä arkitoimintoja tukevia.

Valitse ProMe-valmentaja!

ProMe-valmentaja huomioi treeni-ohjelmia rakentaessaan tuki- ja liikuntaelinterveytesi kunnon kohotuksen ja mahdollisten muiden tavoitteidesi rinnalla. ProMe-valmennuksessa tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys. Tuki- ja liikuntaelimistön terveys on edellytys myös muille kunto-ominaisuuksille ja painonhallinnalle.

ProMethod valmennus sopi kaikentasoisille, -ikäisille ja eri taustan omaaville henkilöille liikunnan aloittajasta huippu-urheilijaan. Valmennus yhtä hyvin toimii fysiikkavalmennuksena muun treenamisen tukena kuin myös terveyttä edistävänä liikuttajana arjen pyörittämisen keskellä.

ProMethod -konseptin ovat kehittäneet fysioterapeutit Anne Puranen ja Viivi Kettukangas (www.protraining.fi).

ProMethod testaus ja -valmennus Ellenissä

Voit koota itsellesi sopivan ProMethod -valmennuksen.

Ensimmäisellä tapaamisella tehdään alkukartoitus, testit sekä Footmap jalkaterien skannaus.
Toisella tapaamisella käydään läpi testauksen perusteella valikoidut liikkeet ja harjoitteet sekä lisäksi saat valintasi mukaan treeniohjelman/ kotiharjoitteita/ alkulämmittelyn/ kehonhuolto-ohjelman, joita voit helposti hyödyntää joko sellaisenaan tai muun treenisi oheisharjoitteina.

Alkutestaus + Footmap jalkaterien skannaus + harjoitusohjelma + Footbicpallot 177€/hlö

Jatkotreenit 66€/kerta/hlö tai 200€/4x/hlö

Voit myös kysyä testi/treeni kokonaisuutta omalle joukkueellesi niin saatte koko joukkueen kuntoon.

VAPAITA AIKOJA LÖYTYY esim:
maanantaisin klo 12-14 & 16-17.30
keskiviikkoisin klo 11-16
perjantaisin klo 9-16.30
Soita tai laita viestiä niin sovitaan 1. tapaaminen, Johanna 050 564 3374, jharikkala@hotmail.com