Leguano paljasjalkakengät - saksalaista laatua

Paljasjalkakengillä liikut kuin paljain jaloin, jolloin jalkojesi lihakset ja nivelet pääsevät töihin. Lihasten vahvistumien ja liikkeen lisääntyminen vähentävät jalkakipuja ja rasitusvammoja. Leguano paljasjakakengillä käveleminen on miellyttävää ja turvallista.

Leguano paljasjalkakengät on suunniteltu ja valmistettu Saksassa liikunnan asiantuntijoiden kanssa. Ne on suunniteltu suojaamaan jalat rajoittamatta liikettä. Ainutlaatuinen pohjamateriaali antaa Leguaanoille loistavan pidon säästä ja alustasta riippumatta. Testeissä Leguanot ovat kestäneet mm. lasinsirujen päällä kävelemistä. Kengät ovat joustavat, hengittävät, kevyet, kosteutta siirtävät, nopeasti kuivuvat sekä antibakteeriset.

Otin Leguanot myyntiin Elleniin, koska ihastuin niihin itse niin paljon!

'Minulla on leveä jalka ja toisessa jalassa vaivasenluu tekee vielä lisäleveyttä. Minusta on aina ollut hankalaa löytää mukavia kenkiä. Leguanot tuntuivat heti omilta ja olen käyttänyt niitä tosi paljon. Ensin kesällä ostin ensimmäisinä kenkinä Aktivet ja syksyllä ostin talvikäyttöön Kosmot.' -Johanna
Ellenissä on joitakin malleja joihin voi tutustua ja kokeilla, kaikkia malleja (enemmäm kuin tässä alla esittelen) pystyy tilaamaan, toimitusaika on n. 2 viikkoa.
Ota yhteyttä Johanna 050 564 3374, jharikkala@hotmail.com tai facen/ mesen kautta.

Leguano Sneaker
Urheilullinen, rento ja tyylikäs - siisti ja yksinkertainen malli. Paljainjaloin kenkä joka tilanteeseen niin sisälle kuin ulos.
Väreinä: musta, sininen, vaaleansininen, valkoinen
Koot: 36-46
Hinta: 89€

Leguano Aktiv
Sporttinen leguano, josta löytyy useita värejä! Sopii hyvin kaikkeen vapaa-aikaan sisälle ja ulos mutta myös työkäyttöön!
Koot: muut värit 36-47, musta 34-49, pinkki 36-43
Hinta: 149€

Leguano Go
Kevyt, hyvin istuva malli lyhyellä varrella.
Väreinä: Oliivi, punainen, tummanharmaa
Koot: 36-47
Hinta: 159€

Leguano Lady Loop
Yksinkertainen, klassinen ja muodikas paljasjalkakenkä sopii niin farkkujen kuin hameenkin kanssa.
Väri: musta
Koot: 36-43
Hinta: 149€

Leguano Kosmo
Lämpimästi vuorattu, vettähylkivä, täysin vegaaninen paljasjalkakenkä. Pohja tarjoaa ihanteellisen pidon liukkaalla lumella.
Väri: musta
Koot: 36-47
Hinta: 203€

Suuren liikkumisvapauden mahdollistaa patentoitu pohja, joka on vain muutaman millimetrin paksuinen ja erityisen joustava. Leguanon paljasjalkakengät ovat erityisen joustavat ja turvalliset, kengät istuvat hyvin eivätkä purista. Ne on helppo pakata mukaan ja ne voi pestä pesupussissa 30 asteessa!

Maahantuojan sivut www.leguano.fi