Ihmisen tukielimistö muodostaa kineettisen ketjun, jossa yhden nivelen liike vaikuttaa koko kehon liikkeisiin ja linjauksiin. Liikkuessa alaraajoilla on tärkeä rooli ja virheasennot tai virheelliset liikemallit vaikuttavat koko kehon toimivuuteen tai toimimattomuuteen. Jalkaterien heikkouksien on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja joka puolella kehoa - ei siis vain jaloissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä- sekä jopa niska-hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Footbic

Footbic on yksinkertainen ja erittäin tehokas, kahdella pehmeällä footbic pallolla tehtävä jalkaterien kuntoutusohjelma. Footbicillä voidaan kuntouttaa useita kineettisen ketjun vääristymän aiheuttamia kiputiloja sekä vahvistaa jalan tukilihaksia. Footbicillä voidaan myös ennaltaehkäistä mm. urheiluvammoja, jalkaterän ja akillejänteiden virheasentoja. Footbic sopii kaiken ikäisille miehille ja naisille.


Footbic tuo voimaa ja liikkuvuutta jalkaterille sekä samalla tasapainoa ja linjakkuutta koko keholle.

Functional Foot Map

Functional Foot Map on metodi jonka avulla on helppoa tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana. Yksinkertaisen musteskannerin avulla jaloista saadaan nopeasti kuvat joita analysoimalla Footbic ohjaaja pystyy antamaan sinulle henkilökohtaiset jumppaohjeet tehtäviksi footbicpalloilla.

Henkilökohtainen Footmap Ellenissä


- Footmap + analyysi + jumppaohjeet + 2xFootbicpallo, 60€
(Jos olet ostanut pallot jo aikaisemmin niin Footmap + analyysi + jumppaohjeet, 43€)

- Footbic aloituspakkaus (sis. pallot x2 & ohjevihkosen), 39€

Ota yhteyttä Johanna/ 050 564 3374/ jharikkla@hotmail.com

Footmapin tekemisessä, analyysissä & jumppaohjeistuksessa menee alle 30min, eikä se sotke jalkojasi.

Paljain jaloin kävely tekee hyvää jalkojen lihaksille ja nivelille!
Ellenistä voi nyt ostaa / tilata Leguanon paljasjalkakenkiä, jotka auttavat jalkojasi voimaan paremmin.

Lisäinfoa tästä linkistä.