Äiti&vauva -jumppa

Oma jumppatunti äideille.

Ellenin äiti & vauva jumppa sopii raskaudesta ja synnytyksestä palautuville äideille. Synnytyksestä voi olla aikaa muutama kuukausi tai jo pidempikin aika. Tunnilla huomioidaan raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa ja keskitytään äidin liikuntaan. Voit tulla tunnille yksin tai vauvan kanssa - vauvat ovat tervetulleita mukaan ja välillä voi vaikka imettää, jos tulee tarve.

Tunti koostuu kohderyhmälle sopivista huoltavista, vahvistamista, avaavista sekä rentouttavista liikkeistä. Esim. keskivartalon tukilihakset, lantionpohja, niska- hartiaseutu, jalkaterät sekä pakaralihakset saavat kaipaamaansa liikettä.

Tunneilla saat myös ajanmukaista tietoa raskauden ja synnytyksen jälkeisistä muutoksista kehossasi mm. vatsalihasten erkaumasta.

Pue mukavat vaatteet, liikumme melko rauhallisesti. Et tarvitse kenkiä. Salilla on hyvät jumppapatjat mutta ota itsellesi ja vauvalle jonkinlaiset alustat jonka voi laittaa patjan päälle suojaksi (esim. pyyheliina). Vauvalle voi ottaa myös vaikka jonkun lelun mukaan, jos tulee tarvetta.